ASÜSEM - Akademik Personel İçin Online Eğitim Programı

Üniversitemizin Çok Değerli Akademisyenleri,

İçinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle eğitim öğretim faaliyetlerini uzaktan öğretim modeliyle sürdürdüğümüz bu günlerde ASÜSEM ve ASUZEM işbirliği ile Siz Değerli akademik personelimize bu süreçte katkı sağlayabilecek “Çevrimiçi Ölçme ve Değerlendirme Araçları” konulu eğitimimiz ile sizlerleyiz.

Tüm akademik personelimize uzaktan eğitim sistemimiz üzerinden açık ve ücretsiz olarak planlanan eğitim programımız, 02 Haziran-05 Haziran 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup, eğitime % 80 katılım (devam) sağlayanlar ASÜSEM onaylı “Katılım Belgesi” almaya da hak kazanacaklardır.

Eğitim programımıza katılım, tamamen gönüllük esasına dayalı olup; bunun için sadece aşağıda paylaşılan bağlantıdan (linkten) başvuru formunu doldurarak, “Gönder” butonuna basmanız yeterlidir. Başka hiçbir şey yapmadan, 02 Haziran 2020 tarihinde ASUZEM sistemimiz üzerinden eğitime doğrudan katılım sağlayabilirsiniz.

Başvuru Formu Bağlantısı (Linki): https://forms.gle/bfZgW1rJvyT6r18d6

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ