İhtisaslaşma Koordinatörü Akyüz’e Tebrik Ziyareti

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Spor ve Sağlık Alanında İhtisaslaşma Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Lalehan Akyüz’ü ziyaret etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Koordinatörlüğün kurulmasının ardından çalışmaların daha sistemli bir hale geldiğini ve sürecin, birim çalışmalarıyla birlikte olabildiğince verimli şekilde ilerlediğini söyleyen Rektör Şahin, “İhtisaslaşma, üzerinde titizlikle durduğumuz konulardan birisi. Bu, ASÜ’yü diğer üniversitelerden ayıran önemli bir paye. Çalışmalarımız sürüyor ve proje üretimlerine dair anlamlı bir çıktı oluşmaya başladı. Burada Koordinatörlüğümüzün çok ciddi katkıları var. Lalehan Hocamızı yeni görevi münasebetiyle tebrik ediyoruz. Ayrıca kendisine ve ekibine, şu ana kadarki çalışmalarda gösterdikleri gayretler münasebetiyle teşekkür ediyoruz. El birliği içinde Üniversitemiz ve şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Akyüz de ziyareti münasebetiyle Rektör Şahin’e teşekkür etti ve çalışmalarda gelinen son noktaya dair bilgiler aktardı.