ÖDÜLLÜ İNGİLİZCE KONUŞMA YARIŞMASI/SEMİNERİ ETKİNLİK DUYURUSU

Üniversitemizin İngiliz Dil Eğitimi Bölümü öncülüğünde 2 yıldır aktif faaliyet gösteren, ASÜ İngilizce Konuşma Topluluğu tarafından bu yıl ikincisi hazırlanan ‘’İngilizce Konuşma Yarışması ve Semineri’’, 4 Mayıs Perşembe günü saat 13:30’da ASÜ Eğitim Fakültesi B Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.  Etkinliğimizin seminer kısmında Selçuk Üniverstesi’nden davetli misafirimiz Profesör Doktor Arif Sarıçoban, İngilizce konuşmanın önemi hakkında bir konuşma yapacaktır.

Katılan yarışmacılarımız, yarışma günü, seyirci önünde çekilecek kura ile çıkan genel temalı konularda 3’er dakikalık doğaçlama konuşmalar yapacak, ilk 3’e giren öğrencilere sırasıyla; 1.’ ye 250 TL, 2. ’ye 150 ve 3 ’ye 100 TL ve katilim sertifikası;  dereceye giremeyen diğer yarışmacılarımıza ise katılımlarından dolayı teşekkür sertifikası verilecektir.

Yarışmaya katılmak isteyen tüm öğrencilerimizin 20 Nisan, 2017, saat 16:00’a kadar thespeakaholics@gmail.com   adresine elektronik posta atarak, ad,soyad,  yaş, üniversite/bölüm, iletişim bilgileri (telefon numarası) ve bir adet fotoğraf göndermeleri gerekmektedir.

Etkinliğimize tüm akademik ve idari personelimizle birlikte öğrencilerimizi davet ediyor, ilgili öğrencilerimizin özellikle yarışmaya katılımlarını bekliyoruz.

ASÜ İngilizce Konuşma Topluluğu