Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, artan öğrenci sayısının şehrin ekonomisine de önemli bir katkı anlamına geldiğini söyledi.

Kanal 68 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Yücel Köse, Rektör Şahin’i makamında ziyaret etti. Öğrenci sayısının her yıl biraz daha arttığını ve bu yıl 25 bin öğrencinin ASÜ’de eğitim-öğretim gördüğünü kaydeden Şahin, orta vadede 38-40 bin öğrenciyi hedeflediklerini ve tüm fiziki ve akademik hazırlıkları buna uygun şekilde tasarladıklarını ifade etti. Şahin, öğrenci sayısının artmasının Üniversitenin büyümesinin yanı sıra, şehrin ekonomisine de ciddi katkılar sunduğunu belirtti.

Dr. İbrahim Yücel Köse de Üniversitedeki her gelişmeyi yakından takip ettiklerini ve paylaştıkları haber ve programların izleyiciden büyük bir ilgi gördüğünü söyledi.