Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, birim sayısından akademik başarılara, spordan kültür ve sanata kadar geniş bir alanda büyümenin devam ettiğini söyledi.

Aksaray Posta Gazetesi Sahibi Bilal Bölükbaş, Rektör Şahin’i ziyaret etti. Üniversitede son yıllarda özellikle kültür-sanat-spor alanlarında önemli başarılar elde edildiğini belirten Şahin, her yıl kampüste yüzü aşkın etkinlik düzenlediğini vurguladı. Bu etkinliklerin halka da açık olduğunu ifade eden ASÜ Rektörü, “Düzenlenen programların bir kısmı doğrudan Aksaray’ımızla alakalı. Aksaray’ın tarihi, edebiyatı, sporu, mimarisi, kültürü, folkloru, müziği, yemeği… Bütün bu konularda akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizin de katkılarıyla güzel programlar ortaya çıkıyor. Bu yıl da pek çok program icra edilecek” dedi.

Ziyaret, karşılıklı istişare şeklinde devam etti.